perjantai 3. huhtikuuta 2020

Juustoinen pinaatti-tortellonivuoka






Heippa!
Eilen tehtiin pojan kanssa yhdessä ruokaa.
Tämä on helppo ja nopea arkiruoka.
Ohje löytyi täältä.

Juustoinen pinaatti-tortellonivuoka:

500 g Juustotäytteisiä tortelloneja
150 g Pakastepinaattia
250 g Maitorahkaa
1 dl maitoa
1 Valkosipulinkynsi (me laitettiin 2 kpl)
175 g Mozzarellajuustoraastetta
Loraus oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Keitä tortelloneja suolalla maustetussa vedessä n. 4 min.
Valuta ja kaada uunivuokaan. Tee kastike. Sulata pinaatti mikrossa.
Yhdistä pinaatti, rahka, maito, murskattu valkosipuli, juustoraaste, öljy ja mausteet. 
Kaada tortellonien päälle ja sekoita.
Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30 minuuttia.
Koristele tuoreella basilikalla.

Hyvää viikonloppua!💚

30 kommenttia:

  1. Herkulliselta näyttää <3 Kivan erilainen resepti. Hyvää viikonloppua teille <3

    VastaaPoista
  2. Oi joi, kuulostaa herkulta!
    Olen käynyt viimeksi yli kolme viikkoa sitten kaupassa, joten alkaa varasto pikkuhiljaa tyhjenemään.
    Pitääkin kirjoittaa jotain herkullista seuraavan viikon listaan jos pääsiäisenä tekisi jotain oikein maukasta!

    Kevään valoa ja iloa viikonloppuun!

    VastaaPoista
  3. Tämä kuulostaa niin herkulliselta, että menee tekoon ensi viikolla varmasti. Uusia reseptejä olen etsinyt piristämään elämää ja tämä on kokeilemisen arvoinen resepti :) Kiitos :)

    VastaaPoista
  4. Nam miten herkullinen vuoka :) Ohje napattu talteen <3

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa todella herkulliselta! Aurinkoisia kevätpäiviä!

    VastaaPoista
  6. Ihanalta kuullostaa! Tätä täytyy kokeilla. Kiitos!
    Aurinkoista jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  7. Varmasti hyvää, täytyykin joskus kokeilla:)
    Ihanaa viikoonloppua ♥

    VastaaPoista
  8. Aurinkoista Palmusunnuntaita ♥ herkullisen näköinen postaus ♥

    VastaaPoista
  9. Näyttää herkulliselta ja hyvä, että on niin helppo valmistaa. Mukavaa pääsiäisen odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Oli kyllä helppo ja nopea ruoka.
      Mukavaa uutta viikkoa!🌸

      Poista
  10. Ai itku miten ihana ja kotoisan lämmin herkku, tätä on ihan pakko tehdä meidän perheelle nyt. Nyt jos koskaan oikein ahmin kaikkia uusia reseptejä, ruoka on keskiössä näinä aikoina.

    Sydämellistä viikkoa ja tsemppiä. <3

    VastaaPoista
  11. Kiva ohje lisäsin juuri äsken pinaatin ostoslistalle ja nythän sitten tulee lisää pinaatin käyttö mahdollisuuksia. Hyvää viikonjatketta.

    VastaaPoista
  12. Tätä on kokeiltava.
    Uskon sen onnistuvan myös mangoldista, jota käytän pinaatin sijasta, kun se on niin helppoa kasvattaa.
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  13. Kiitos vielä ohjeesta. Nyt on ohje kokeiltu ja kohta syödään.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina minua!❤