Nyt jaan teille tosi ihanan kuivakakku ohjeen.
Kakku on kuohkeaa ja pehmoista. Ja niin ihanan makuista. Nam!
Kakku on myös tosi murenevaista ja vähän haastava tehdä.
Nimittäin kakku voi kohota uunissa liikaa, jos leivinjauhetta laittaa liian paljon.
Kakkua olen tehnyt jo pari kertaa.
Ensimmäisellä kerralla onnistuin hyvin.
Toisella kerralla kakku sitten kohosi liikaa ja taikinaa oli uunin pohjassakin.
Kummallakin kerralla pakastin kakun.
Mielestäni kakusta tulee vielä parempaa,
kun se on tekeytynyt pakkasessa muutaman päivän.
Ohjeen otin täältä.
Kultarannan pumpulikakku:
3 Kananmunaa
3 dl Erikoishienoa sokeria
4 dl Perunajauhoja
1 tl Leivinjauhetta (laita hyvin varovainen teelusikallinen)
1,5 tl Vaniljasokeria
250 g Kiehuvaa kuumaa voita
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää kuivat aineet munavaahtoon hyvin sekoittaen.
Sulata voi kattilassa. Kaada kerralla taikinan sekaan. Sekoita hyvin.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 180 asteessa n. 50-55 min.
Anna kakun jäähtyä ennen kumoamista.
Voit koristella kakun tomusokerilla.
Hyvää viikonloppua!💜
Näyttääpä hyvältä,pitää kokeilla joku kerta. Mun tuurilla kauhotaan uunin pohjalta suuhun ja vuoka tyhjä 😅 Ihanaa viikonloppua 💖
VastaaPoistaKiitos Mari!
PoistaToivottavasti kakku onnistuu, jos joskus kokeilet.
Hyvää sunnuntai päivää!❤️
Nam, joskus olen tehnyt hiekkakakkua, jossa oli puolet perunajauhoja ja puolet vehnäjauhoja. Tuo n varmasti ihanan pehmeää! Kiitos!
VastaaPoistaIloista helmikuun alkua!
Hiekkakakku on myös hyvää.
PoistaMukavaa helmikuuta!
Ihanan näköinen kakku! En olekaan pitkään aikaan leiponut kuivakakkua. Mukavaa viikonloppua <3
VastaaPoistaKiitos!
PoistaMukavaa sunnuntai päivää!❤️
Kiitos ohjeesta. Kuivakakkuja tulee tehtyä aivan liian harvoin!
VastaaPoistaOle hyvä vaan!🙂
PoistaTuo kakku näyttää suussa sulavan herkulliselta♥ Mukavaa alkanutta helmikuuta ja viikonloppuja♥
VastaaPoistaKiitos!
PoistaHyvää helmikuuta sinulle!❤️
Oi nyt tekisi mieli pumpulikakkua.. on niin herkullisen näköinen :P
VastaaPoistaKiitos ohjeesta ja mukavaa viikonloppua <3
Kiitos!
PoistaMukavaa sunnuntai päivää!❤️
Suussasulavan näköinen kuohkea kakku.
VastaaPoistaKorvaan usein perunajauhoilla osan kakkujen vehnäjauhoista.
Ihanaa sunnuntaita!
Kiitos!
PoistaIhanaa sunnuntaita!
Herkulliselta näyttää!
VastaaPoistaKiitos!
PoistaTämä on niin hyvää ja sopii hyvin gluteenittomallekin!
VastaaPoistaSe on hyvää ja sopii tosiaan gluteenittomalle.🙂
PoistaKiitos ,Sari ohjeesta!
VastaaPoistatätä kokeilen varmasti!
Paistatkos kiertoilmalla,vai taviksella?
Mukavaa alkavaa viikkoa!!
Hei Liisa!
PoistaPaistan ihan taviksella.
Mukavaa viikon jatkoa!
Kuivakakut ne on niin hyviä!
VastaaPoistaKakkusi näyttää niin herkulliselle.
Saisinpa nyt yhden palasen teen kaveriksi. 😊
Pitää kokeilla tuota ohjetta joskus! Kiitos!
Kivaa viikkoa sulle Sari! ❤️
Kiitos Sari!
PoistaKivaa Viikon jatkoa!❤️
Nyt on kyllä kakulla niin kaunis nimi ettei se voi maistua kuin hyvälle ♥
VastaaPoistaIhanaa viikkoa!
Kiitos Maikku!
PoistaIhanaa viikon jatkoa!❤️
Kuulostaa hyvältä! :) :)
VastaaPoistaKiitos!
PoistaNätti kakku näihin lumisiin päiviin <3
VastaaPoistaJust saman ohjeen nappasin eilen samaisesta blogista! Pitänee joku päivä testata, kun näyttää niin hyvältä! Ihanaa päivää <3
VastaaPoistaKerro sitten, jos testaat kakkua.
PoistaIhanaa viikon jatkoa Jaana!❤️
Jo pelkkä nimi houkuttelee leipomispuuhiin.
VastaaPoistaAurinkoista talvipäivää 💕T Maija myrskyluodolle@gmail.com
Kiitos Maija!
PoistaHyvää viikon jatkoa sinulle!❤️
Ihana kakku💕💕Tyttärelle annoin reseptin :)
VastaaPoistaKiitos Kristiina!💕
Poista