torstai 26. marraskuuta 2015

Joulupullaa ja uusi joululehti


Eilen tuli leivottua joulupullaa. Meidän joulupullassa on rusinoita. Joskus olen myös lisännyt sahramia väriä tuomaan. Tällä kertaa jätin sahramin pois. Teetkö sinä jouluksi pullaa?
Lapsena inhosin rusinapullaa, kun äiti teki jouluksi. Nykyään tykkään rusinapullasta ja meillä niitä tehdään vaan jouluisin.


Tänään kaupassa käydessä ostin Koti ja keittiö joululehden. Olen monena vuonna ostanut ja niitä onkin kertynyt muutama. 12 lehteä löytyy. Tykkään tuosta lehdestä. Ostan kyseistä lehteä muutenkin,
kuin jouluna. Siinä on ihania sisustus juttuja ja leivontaa ja ruoka ohjeita.


6 kommenttia:

 1. Luultavasti en leivo pullaa jouluksi, kun on kuitenkin kaikkea muuta. Mutta jos leipoisin, niin ehdottomasti rusinapullaa! Meille tulee jouluna läheiset, mutta meillä on nyyttärijoulu, eli kaikki tuo jotain. Eli mun ei tarvitse leipoa kun osa. Ollaan todettu se hyväksi systeemiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyyttärijoulu onkin kiva, niin ei tarvii yksin kaikkee tehdä!
   Me ollaan vaan perheen kesken aattona.

   Poista
 2. Olen ostanut jo todella monta joululehteä, mutta tuota en ole vielä nähnytkään. Tosin en ole viikkoon ehtinyt kauppoihinkaan. Pitääpä etsiä käsiinsä tuo. Pullaa meille leipoo joskus anoppi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse myös aattelin,että enempää joululehtiä en osta.Vaikka niistä tykkäänkin.

   Poista
 3. En oikein tykkää rusinoista pullasta, joten ihan rusinapullat jää leipomatta, mutta sahramia täytyy kokeilla tässä joskus. Tuota lehteä en minäkään ole vielä bongannut, mutta vaikuttaa kyllä tosi kivalta ja ehkä vielä yhden joululehden saatan siis joutua ostamaan :) Huomasitko muuten kun blogissani neuvoin mistä löydät sen Mariannesuklaakakun ohjeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu rusina ei ole kaikkien herkkua.
   En ole huomannut,käynkin katsomassa.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina minua!❤