torstai 11. helmikuuta 2016

Uudet juomalasitHei vaan!

Eilen käytiin nuorimmaisen tyttären kanssa kaupoissa. Etsittiin hänelle kenkiä.
Juhlakengät löytyi Haloselta ja nilkkurit Cittarista. Talvikenkiin oli tullut reikä ja tarvittiin pikaisesti uudet. Vaikka en tiedä onko niillä nilkkureilla tänä talvena enää käyttöä. Vansseilla tuo tyttö oli eilen jo kouluun mennyt. No onpa ensi talveksi sitten uudet kengät valmiina.

Juhlakenkiä on etsitty jo kauan. Kaikki kenkäkaupat lähistöllä koluttu. No onneksi Haloselta vihdoin löytyi sopivat juhlakengät. Miten voi kenkien osto olla niin vaikeaa...? 

Cittarissa en olekaan käynyt pitkään aikaan. No tytär löysi kengät, niin äiti halusi vähän kierrellä kaupassa. Ja astia osastolla silmiini osui kivat juomalasit. Ja pakkohan ne oli sitten ostaa. Heh!
Laseja ostin yhteensä kuusi ja on kivoja, kun voi pinota kaapissa päällekkäin.

Semmoisia torstain kuulumisia täällä. Nyt lähden hakemaan kuopuksen koulusta.

Ihanaa torstai päivää kaikille!

16 kommenttia:

 1. Lasten kenkien osto ja varsinkin juhlasellaisten on hikistä puuhaa. Meillä soviteltiin juuri neidin kanssa iso kasa vaatteita joita tilattiin henkkikseltä. Minä tykästyin niihin mistä taas neiti ei tykänny. Hyvä ettei riitaa saatu aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tuttua! Mikä on äidin mielestä kiva, niin eipä kelpaa lapselle.
   Mukavaa torstaita!

   Poista
 2. Kivat lasit, ku vähä ilmettä! Nuorison kanssa on toi shoppailu välillä vaikeaa. Meillä mennää converset jalassa nilkat vilkkuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! On se shoppailu joskus vaikeaa. Ainakin meidän keskimmäiselle se tuottaa vaikeuksia! No nyt on onneksi kengät saatu.
   Conversit jalassa on hyvä mennä millä ilmalla vaan, niin meilläkin! Itse en kyllä tarkenisi.
   Ihanaa torstaita!

   Poista
 3. Meidän tyttö kulki yhden talven kokonaan pelkissä consseissa. Ei kuulema tarvinut kunnon talvikenkiä. Välillä tuntuu, että nyky muoti on aika hurjaa. Muodin ja trendien piikkiin mä tän nimittäin laitan.

  Kivat lasit olet löytänyt ♥ Moni on nyt puhunut, että on löytänyt cittarista tosi kivoja astioita ja vieläpä tosi edullisesti. Tarvii itsekin käydä tsekkaamassa joku päivä cittarin astiatarjonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse! On se nyky muoti vähän eri, kun omassa nuoruudessa.
   Mukavaa torstai iltaa sinulle!

   Poista
 4. Tosi hienot lasit! Ja kenkien ostaminen on vaikeaa, minustakin. Mun pitäisi myös ostaa uudet talvikengät, mutta jotenkin sitä aina lykkää. Ehkä sitten ensi syksynä... :)
  Mukavaa torstai-iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Onhan se kenkien ostaminen joskus vaikeaa.
   Ihanaa torstai iltaa sinulle!

   Poista
 5. Kivat lasit ja näppärät kun saa pinottua. Onneksi löysitte kengät, kuinka tuo kenkien hankkiminen onkaan välillä niin haastavaa. Mukavaa lähestyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No onneksi löydettiin kengät. Ajattelin jo ettei löydä mitään kenkiä.
   Ja mukavaa lähestyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina minua!❤