keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kirppis löytöjä!

Eilen tuli käytyä kirpputorilla ja löysinkin kivoja juttuja. Tuo iso purkki otti silmään heti kun näin sen. Se on pentikin purnukka. Ajattelin jouluna laittaa siihen karkkeja! Sitten h&m home malliston tähti liinoja  neljä kappaletta. Jouluna käyttöön nekin! Ja ihana tähtimuki. Harmi kun mukeja oli vaan yksi, mutta toivottavasti löydän joskus niitä lisää. Tuo vaaleanpunaisen sydän kulhon annoin keskimmäiselle tytölleni. Saa siihen laittaa vaikka hiuspompuloita! Ja sitten löysin partion vanhan joulukalenterin. Oli vielä paketissa ja on vuoden 2011 kalenteri mutta ei se haittaa! Kuopukseni saa sen! Ja ensimmäisen luukun saa avata jo 28.11! 

4 kommenttia:

 1. Nää partiolaisten kalenterit on kyllä tosi ihania ja kivaa, jos eka adventti on marraskuussa niin pääsee jo hyvissä ajoin avaamaan kalenteria kuten tämä.
  Kuvitus on myös kaunis. <3

  VastaaPoista
 2. Joo niin on! Ollaan joka vuosi ostettu yksi partiokalenteri.Vaikka nyt on tuo vanha versio, niin ostetaan myös tämänkin vuoden.Kalentereita saa olla useampi.Viime vuonna minulla oli oma kalenteri,Partyliten kalenteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nyt monena vuonna peräkkäin ostanut tuon partiolaisten kalenterin, kun haluan perinteisen kuvakalenterin. :)

   Poista
 3. Juu noi partion kalenterit on tosi kivoja! Ja raha menee hyvään tarkoitukseen.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina minua!❤