perjantai 6. marraskuuta 2015

Joululehtiä

Tässä on minun Kaikkien aikojen joululehdet! Vuodesta 2008 lähtien olen niitä näköjään kerännyt.
Ja niitä on jo kertynyt kahdeksan kappaletta. Ihania lehtiä!

Oletko sinä jolulehtien keräilijä? Löytyykö samoja lehtiä?
9 kommenttia:

 1. Mulla löyty noista kaikkit muut paitsi 2008 ja 2013. 2014-2015 mulle on tullut postissa ja muut olen ostanut kirpparilta. Viimeksi eilen löysin kirpparilta tuon minkä kannessa on kissa. 2010-2011 olen löytänyt myös kirpparilta tässä kuukauden sisään. 2012 ostin aikoinaan kaupasta.

  Muistan, kun 2013 monet sanoivat, että sen vuoden lehti ei ollut kovin hyvä ja kansi ei ole jouluinen. Tuossa vuoden 2008 lehdessä on kyllä ihanan jouluinen kansi, mutta ei tuo kissa -kansikaan hirveän jouluinen ole vaikka siinä onkin lahjapaketti.

  Olen kerännyt paljon joululehtiä kirpparilta, varsinkin viime aikoina olen löytänyt todella paljon, toissapäivänä ostin 4 uutta joululehteä kaupasta/kiskalta ja tuo Kaikkien aikojen joululehti tosiaan tulee minulle postissa.

  Yritän aina kirpparilta etsiä kaikkia joululehtiä tai lehtiä joissa on joulujuttuja. Muutama vuosi sitten heitin ison kasan lehtiä, mutta onneksi hoksasin koko kasan tutkia ja säästää joululehdet. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä lehdet olen uutena ostanut kaikki! Jotain muita joululehtiä olen myös löytänyt kirpputorilta. Kiva, kun olet löytänyt paljon lehtiä kirpparilta.

   Poista
  2. Pari vuotta sitten ihmettelin, kun ei kirpparilta löydy millään joululehtiä ja nyt olen löytänyt ison pinon. Muutama lehti on tosiaan kahteen kertaan, mutta aina niille jotain käyttöä löyty tai voi laittaa eteenpäin.

   Poista
  3. Juu välillä tekee löytöjä. Aina ei onnista! Tiedätkö mistä asti tuota kaikkien aikojen joululehteä on tehty?

   Poista
  4. En osaa yhtään sanoa, itse vasta muutama vuosi sitten löysin tosiaan tuon lehden ensimmäisen kerran. Netistäkin yritin vähän katsella, mutta en löytänyt tietoa.

   Poista
 2. Multa puuttuu noista 2 ekaa. Aloin vasta 2010 ostamaan joululehtiä, mutta siitä lähtien onkin aika kattava valikoima. Joululehdet on ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joululehdet on ihania. Niistä saa paljon vinkkejä jouluun!

   Poista
 3. Kyllä joululehtiä tulee kerättyä, on ne niin kivoja. Suurin osa noista löytyy myös minulta :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina minua!❤