lauantai 21. marraskuuta 2015

Joulu sisustusta


Tähän olen kerännyt hopea- valkoisia joulupalloja. Useimmat niistä on lasisia. Niitä en raaski joulukuuseen laittaa ja siksi ovat esillä näin. Joulukuusessa on muutenkin erin värisiä koristeita, kuin nuo. Kynttilä lyhty on ostettu joskus ikeasta.

Tässä kuvaa meidän olohuoneesta. Ja kuvassa näkyy lasten joulusukat. Kohta niihin pääsee joulu yllätyksiä laittamaan. Niihin mahtuu isompiakin yllätyksiä. Ei ole enää montaa yötä, kun kalentereita saa availla.


Tuo valkoinen oravakippo on ostettu loviisan aitasta tänä vuonna. Ajattelin siihen laittaa pähkinöitä tarjolle, mutta unohdin niitä vielä ostaa. Nyt siinä on tarjolla ranskanpastilleja.


18 kommenttia:

 1. Ihania koristuksia! Oikein tuli jo joulumieli näitä kuvia katsoessa :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita asetelmia! Hyvin sopii valkoinen ja hopea ja yhteen. Meillä nuo pallot eivät kauaa saisi olla paikoillaan. Kisu ehtii käpälineen kaikkiin mun laittamiin asetelmiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu ei kissa talouteen kannata lasipalloja laittaa.

   Poista
 3. Ompa kaunista<3 ihanan jouluisaa <3

  http://tontunjoulumaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Melkein kaikki koristeet on jo esille laitettu.

   Poista
 4. Kaunista. Hyvin sopii varmasti oravakippoon pähkinät. Oi, joulusukkia. Meillä myös lapset odottavat jo joulukuun ensimmäistä päivää ja ensimmäisiä yllätyksiä joulusukissa.

  VastaaPoista
 5. Mulle kelpais kyllä! Niin Kaunis pallo-asetelma <3

  VastaaPoista
 6. Niin kauniita jouluisia koristeasetelmia! Aivan ihana tuo oravakippo :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis tuo kerrostarjotin palloineen. Täytyy pitää mielessä, jos löytäis kivan tarjottimen, niin voisin tehdä meillekin tuollaisen. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina minua!❤