keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Paholaisen hillo






Hei!

Tein yhtenä päivänä ihanaa paholaisen hilloa.
Alunperin olen tätä herkkua maistanut siskon tekemänä.
Nyt kokeilin tehdä tätä itse.
Tämä miedosti tulinen hillo sopii grillatun broilerin kaveriksi erinomaisesti.
Sopii hyvin myös muille grillattaville.
Ohjeen otin täältä.

Paholaisen hillo:

800 g Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
400 g Paprikoita
4-6 kpl Punaista chiliä (laitoin neljä)
6 Valkosipulin kynttä
1 tl Suolaa
1 tl Must.pippuri rouhetta
2 tl Oreganoa
1/2 dl Etikkaa
1pkt (330g) Hillo-marmeladisokeria

Kaada kuoritut tomaatit liemineen kasariin.
Leikkaa saksilla tomaatit pienemmiksi.

Pese paprikat ja chilit.
Poista siemenet ja pilko pieniksi paloiksi.
Pilko myös valkosipulin kynnet pieniksi.
Lisää kaikki kasariin. Mausta.
Anna kiehua puolituntia.

Lisää etikka ja hillo-marmeladisokeri.
Kuumenna uudelleen kiehuvaksi.
Keitä n. 3-5 minuuttia välillä sekoittaen.

Jäähdytä hetki ja purkita.

Oletko maistanut paholaisen hilloa?

(Paholaisen hillo on oiva lahjaidea vaikka juhannusjuhliin.)

Hyvää keskiviikkoa!💚

24 kommenttia:

  1. Paholaisen hillo on aivan ihanaa, hjam! Mukavaa juhannuksen aikaa teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvää.
      Ihanaa juhannuksen aikaa sinne myös!❤

      Poista
  2. Oi, tätä olisikin kiva kokeilla!
    Kiitos ohjeesta ja suloista keskikesän juhlaa!

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköistä. Pitää ehdottomasti kokeilla.

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa todella kivalta hillolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on hyvää.
      Tulisuutta voi säädellä chileillä.

      Poista
  5. Maistanut olen, mutta en itse ole koskaan tuota tehnyt. Kiitos reseptistä!

    VastaaPoista
  6. Monesti on pitänyt tehdä tätä hilloa, mutta aina se on jäänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä herkullista, jos innostut joskus tekemään.

      Poista
  7. Oi nam! Paholaisen hillo on ihanaa paistetun vuohenjuuston kanssa! :P Ihan alkoi tehdä mieli tätä lukiessa. Nappaan reseptin talteen! Kiitos ❤

    Ihanaa yöttömän yön aikaa sinulle Sari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä vuohenjuuston kaverina. Pitää joskus kokeilla.
      Ihanaa juhannusta teidän perheelle!❤

      Poista
  8. Olen kyllä maistanut ,mutta en ole sitä koskaan tehnyt. Hyvää juhannusta:)

    VastaaPoista
  9. Oijoi..tuo on varmasti hyvää! Kiitos ohjeesta:) Äitini tekee välillä ja on herkkua! Mukavaa juhannusviikkoa❤

    VastaaPoista
  10. Tämä on ihanaa. Tyttäreni tekee tätä toisinaan ja tuo aina samalla meillekin.
    Mahtavaa juhannusta teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tyttäresi tekee ja tuo myös teille.
      Hyvää juhannusta sinne myös!❤

      Poista
  11. Tämä on hyvää, en ole itse tehnyt tätä vuosikausiin. Nyt tein juhannukseksi marinoituja punasipuleita (jouluna viimeksi), hamppareitten lisukkeeksi, ja sopii se salaatteihinkin yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam! Marinoidut punasipulit on hyviä. En ole niitä koskaan itse tehnyt.

      Poista
  12. Olen kyllä maistanut, mutta en ole itse tehnyt :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina minua!❤