Ohje kakkuun:
Pohja: 200g Digestive keksejä ja N. 50g Margarin
Täyte: 200g Maitosuklaata
5 Pätkistä
200g Maustamaton tuorejuusto
1 tl Vaniljasokeria
2 Munan keltuaista
2 Munan valkuaista ja 1 rkl sokeria
2,5 dl Kuohukermaa
5 Liivatetta
ja pieni tilkka kuumaa vettä
Hienonna keksit ja lisää sulatettu margarin sekaan. Levitä muruseos leivinpaperilla vuorattuun irtopojalle. Laita jääkaappiin odottaamaan. Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.
Sulata suklaat mikrossa varovasti välillä sekoittaen. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.
Vatkaa kermavaahto. ( jätä vaahto aika löysäksi) Sekoita suklaan sekaan keltuaiset, tuorejuusto ja vaniljasokeri.
Sulta liivatteet kuuman veden sekaan. Anna hetki jäähtyä.
Yhdistä vatkaen suklaaseos ja kermavaahto ja liivatteet. Lopuksi vielä valkuaisvaahto hyvin sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapisssa seuraavaan päivään.
Rauhallista uutta vuotta kaikille!
Kiitos, samoin sinulle :)
VastaaPoistaKiitos,kiitos!
PoistaOi miten herkulliselta näyttää! Rauhallista uutta vuotta myös sinulle! :)
VastaaPoistaKiitos paljon Johanna!
PoistaSuussasulavan kuuloinen resepti ja kiva koristeluidea :-) Kiitos samoin Sinulle!
VastaaPoistaKiitos paljon!
PoistaSuussasulavan kuuloinen resepti ja kiva koristeluidea :-) Kiitos samoin Sinulle!
VastaaPoista