maanantai 22. elokuuta 2016

Mustikkaviinerit ja mustikanvarpukranssi









Hei!

Nämä mustikka viinerit olen tehnyt jo parisen viikkoa sitten, kun
meillä kävi vieraita. Enpäs ole muistanut/ehtinyt näitä tänne blogiin laittaa.

Tässä on linkki aikaisemmin tekemiini mansikkaviinereihin: http://sarinkotona.blogspot.fi/2016/05/sadepaivan-nopeat-viinerit.html

Nämä ovat nopeat ja helpot valmistaa!

Näihin tarvitset:

Valmista voitaikina levyjä
Vaniljakreemiä
Mustikoita
Hyytelösokeria
Voiteluun kananmunaa

Paista 225c n. 15 min.

Puolita taikinalevyt. Taikinalevyn keskelle laitetaan vaniljakreemiä, voitele reunat kananmunalla ja paista uunissa.
Anna jäähtyä. Ripottele mustikoita kreemin päälle. Valmista hyytelösokeri ja anna hetki jäähtyä. Lusikoi mustikoiden päälle.

Tein myös ulko-oveen tuommoisen mustikanvarpukranssin. Kaunis väri alkaa olemaan mustikan
lehdissä.

Tänään on taas synkkää ja satanut koko päivän.
Taidan sytyttää kynttilöitä ja keittää kahvit!

Mukavaa maanantai päivää!

49 kommenttia:

  1. Namskis! Kyllä nyt herkkulakkolaista koetellaan 😊

    VastaaPoista
  2. Ihania viinereitä, ja tosi kaunis kranssi! Kranssi pitäisi itsenkin tehdä. En ole koskaan tehnyt mustikanvarvuista, oon tehnyt vaan havukransseja. :)
    Mukavaa maanantaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!😊
      Minäkin kokeilin ekakerran mustikanvarvuista.
      Havuista täytyy kans tehdä. Ne on kivoja jouluna!😀
      Mukavaa maanantaita sinulle myös!

      Poista
  3. Onpa kätevä ja nopea tapa tehdä herkullisia viinereitä!

    VastaaPoista
  4. Tosi kaunis on tuo sun kranssi!! <3 Nuo viinerit saa tehtyä myös gluteenittomina, täytyypä joku kerta testata.
    Mukavaa elokuuta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!😊❤️
      Juu saa myös gluteenittomana tehtyä. Löysin netistä Fria nimisen lehtitaikinan, joka on
      gluteeniton.
      Ihanaa elokuuta sinulle myös!

      Poista
  5. Voi että, olet ihanan toimelias!👏
    Kaunis tuo kranssi! Kyllä tässä jotain täytyy alkaa näpräämään! 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana!❤️😊
      Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

      Poista
  6. Oi että on niiin herkullisen näköistä ♥

    VastaaPoista
  7. Kiitos suht helposta "vierasvara"-ohjeesta!Kaunista alkavaa ruskaa tuossa kranssissa.<3
    Edellinen postauksesi oli ihana, kyllä metsä on mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Mirjam-Matilda!❤️😊
      Metsäretket on kivoja!
      Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

      Poista
  8. Kylläpä näyttää hyvältä niin mustikkaviineri kuin kranssikin. Ja tuo viineri on taatusti herkullistakin. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle.

    VastaaPoista
  9. Vallankin herkullisen näköisiä viinereitä ja kauniita kuvia!
    Toivottelen vielä loppukesän lämpöä sinne pohjoiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!❤️😊
      Mukavaa illan jatkoa sinulle!

      Poista
  10. Voi nam, olipa vietävän herkullisen näköisiä! Söisin =).

    VastaaPoista
  11. Namu miten alkoi mieli mustikkaviinereitä. Voi poimia mustikat varpuineen,niin varvuista kranssi ja mustikat viinereihin:)

    VastaaPoista
  12. Nam, mitä herkkuja ja kranssi on sopiva juuri syksyyn. Olen myös joskus tehnyt mustikanvarvuista kranssin, mutta lehdettömistä varvuista. Miten mahtaa lehdet pysyä kranssissa kun syystuulet puhaltaa. Tuollaisen voisi itselekin tehdä ovea koristamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!❤️
      Se voi olla, että syystuulet vie lehdet mennessään😀
      Sitten täytyy tehdä uus kranssi jostain muusta!😊
      Ihanaa illan jatkoa sinne!

      Poista
  13. Herkullisen näköisiä. en ookkaan muistanut tuota valmistaikinaa. Saa tehdyksi vähän nopeammin. Hyvän näköisiä, että oikein tekis mieli haukata.

    VastaaPoista
  14. Taas ihana ohje, jota pitäisi kokeilla. Kun syysillat hämärtyvät, katson blogistasi kaikki ne ohjeet, joita on aina tehnyt mieli kokeilla, käärin hihat ja alan leipoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Ansu!❤️
      Olipas kiva kommentti!
      Mukavaa tiistai päivää sinulle!

      Poista
  15. Kaunis kranssi. Itse olen tehnyt vain mustikanvarvuista kranssin talvella, en näin lehti aikaan. Hyvä idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!😊
      Talvella voiskin kokeilla sellaista kranssia!
      Mukavaa tiistaita!❤️

      Poista
  16. Kaunis kranssi. Juuri sopiva tähän vuodenaikaan. :)

    VastaaPoista
  17. Onpas ihanat viinerit! Täytyy ihan laittaa ohje muistiin :)

    VastaaPoista
  18. Ihania viinereitä! Pitääpä kokeilla.

    VastaaPoista
  19. Kiva kranssi ja viinerit.
    Olen nähnyt lehdettömistä varvuista valkoiseksi maalatun kranssin. Sekin oli hieno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!😊❤️
      Semmoinen valkoinen olisikin hieno! Kiitos vinkistä!😀
      Ihanaa illan jatkoa!

      Poista
  20. Hei!
    Noita mustikkaviinereitä täytyy minunkin kokeilla sillä näyttävät niin herkullisiltä!!! Viimesyksynä teinkin mustikanvarvuista kranssin ja myös kanervanoksista. Mukavaa syksynodotusta sinulle <3

    VastaaPoista
  21. Onpa kauniin näköiset leivokset. Kiitos vinkistä.
    Ja aivan ihana kranssi!

    VastaaPoista
  22. Oi oi mitä leivoksia, näitä kokeilen. Onkohan nämä samoja mitä olet tehnyt aiemmin mansikasta?! Ja ihana kranssi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!❤️😊
      Olen tehnyt samoja mansikkaversioita! Nyt en vaan käyttänyt marmeladia.
      Mukavaa päivän jatkoa!

      Poista
  23. Tosi nätti kranssi tulee mustikan varvuista....pitäisi itsekin jotain :)

    VastaaPoista
  24. Kaunis kranssi ja yksinkertainen. Minähän niitä niin rakastan. Hyvä näköisiä leivoksia jälleen syntynyt sinulta. Liisa

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina minua!❤