Hei!
Nämä mustikka viinerit olen tehnyt jo parisen viikkoa sitten, kun
meillä kävi vieraita. Enpäs ole muistanut/ehtinyt näitä tänne blogiin laittaa.
Tässä on linkki aikaisemmin tekemiini mansikkaviinereihin: http://sarinkotona.blogspot.fi/2016/05/sadepaivan-nopeat-viinerit.html
Nämä ovat nopeat ja helpot valmistaa!
Näihin tarvitset:
Valmista voitaikina levyjä
Vaniljakreemiä
Mustikoita
Hyytelösokeria
Voiteluun kananmunaa
Paista 225c n. 15 min.
Puolita taikinalevyt. Taikinalevyn keskelle laitetaan vaniljakreemiä, voitele reunat kananmunalla ja paista uunissa.
Anna jäähtyä. Ripottele mustikoita kreemin päälle. Valmista hyytelösokeri ja anna hetki jäähtyä. Lusikoi mustikoiden päälle.
Tein myös ulko-oveen tuommoisen mustikanvarpukranssin. Kaunis väri alkaa olemaan mustikan
lehdissä.
Tänään on taas synkkää ja satanut koko päivän.
Taidan sytyttää kynttilöitä ja keittää kahvit!
Mukavaa maanantai päivää!
Namskis! Kyllä nyt herkkulakkolaista koetellaan 😊
VastaaPoista😀
PoistaIhanaa päivän jatkoa sinne!
Ihania viinereitä, ja tosi kaunis kranssi! Kranssi pitäisi itsenkin tehdä. En ole koskaan tehnyt mustikanvarvuista, oon tehnyt vaan havukransseja. :)
VastaaPoistaMukavaa maanantaita! :)
Kiitos!😊
PoistaMinäkin kokeilin ekakerran mustikanvarvuista.
Havuista täytyy kans tehdä. Ne on kivoja jouluna!😀
Mukavaa maanantaita sinulle myös!
Onpa kätevä ja nopea tapa tehdä herkullisia viinereitä!
VastaaPoistaKiitos Ingi!😊
PoistaTosi kaunis on tuo sun kranssi!! <3 Nuo viinerit saa tehtyä myös gluteenittomina, täytyypä joku kerta testata.
VastaaPoistaMukavaa elokuuta! :)
Kiitos paljon!😊❤️
PoistaJuu saa myös gluteenittomana tehtyä. Löysin netistä Fria nimisen lehtitaikinan, joka on
gluteeniton.
Ihanaa elokuuta sinulle myös!
Voi että, olet ihanan toimelias!👏
VastaaPoistaKaunis tuo kranssi! Kyllä tässä jotain täytyy alkaa näpräämään! 😄
Kiitos ihana!❤️😊
PoistaMukavaa päivän jatkoa sinulle!
Oi että on niiin herkullisen näköistä ♥
VastaaPoistaKiitos Kirsti!❤️😊
PoistaKiitos suht helposta "vierasvara"-ohjeesta!Kaunista alkavaa ruskaa tuossa kranssissa.<3
VastaaPoistaEdellinen postauksesi oli ihana, kyllä metsä on mahtava!
Kiitos paljon Mirjam-Matilda!❤️😊
PoistaMetsäretket on kivoja!
Mukavaa päivän jatkoa sinulle!
Kylläpä näyttää hyvältä niin mustikkaviineri kuin kranssikin. Ja tuo viineri on taatusti herkullistakin. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle.
VastaaPoistaKiitos!❤️😊
PoistaHyvää illan jatkoa sinulle!
Vallankin herkullisen näköisiä viinereitä ja kauniita kuvia!
VastaaPoistaToivottelen vielä loppukesän lämpöä sinne pohjoiseen!
Kiitos paljon!❤️😊
PoistaMukavaa illan jatkoa sinulle!
Voi nam, olipa vietävän herkullisen näköisiä! Söisin =).
VastaaPoistaKiitos Katinka!❤️😊
PoistaNamu miten alkoi mieli mustikkaviinereitä. Voi poimia mustikat varpuineen,niin varvuista kranssi ja mustikat viinereihin:)
VastaaPoistaNäinpä!😀
PoistaMukavaa illan jatkoa!
Nam, mitä herkkuja ja kranssi on sopiva juuri syksyyn. Olen myös joskus tehnyt mustikanvarvuista kranssin, mutta lehdettömistä varvuista. Miten mahtaa lehdet pysyä kranssissa kun syystuulet puhaltaa. Tuollaisen voisi itselekin tehdä ovea koristamaan!
VastaaPoistaKiitos!❤️
PoistaSe voi olla, että syystuulet vie lehdet mennessään😀
Sitten täytyy tehdä uus kranssi jostain muusta!😊
Ihanaa illan jatkoa sinne!
Herkullisen näköisiä. en ookkaan muistanut tuota valmistaikinaa. Saa tehdyksi vähän nopeammin. Hyvän näköisiä, että oikein tekis mieli haukata.
VastaaPoistaKiitos!
PoistaMukavaa illan jatkoa!
Taas ihana ohje, jota pitäisi kokeilla. Kun syysillat hämärtyvät, katson blogistasi kaikki ne ohjeet, joita on aina tehnyt mieli kokeilla, käärin hihat ja alan leipoa.
VastaaPoistaKiitos ihana Ansu!❤️
PoistaOlipas kiva kommentti!
Mukavaa tiistai päivää sinulle!
Kaunis kranssi. Itse olen tehnyt vain mustikanvarvuista kranssin talvella, en näin lehti aikaan. Hyvä idea!
VastaaPoistaKiitos!😊
PoistaTalvella voiskin kokeilla sellaista kranssia!
Mukavaa tiistaita!❤️
Kaunis kranssi. Juuri sopiva tähän vuodenaikaan. :)
VastaaPoistaKiitos!❤️😊
PoistaOnpas ihanat viinerit! Täytyy ihan laittaa ohje muistiin :)
VastaaPoistaKiitos!😊❤️
Poistaherkullinen postaus!
VastaaPoistaKiitos Sussi!❤️😊
PoistaIhania viinereitä! Pitääpä kokeilla.
VastaaPoistaKiitos Sari!❤️😊
PoistaKiva kranssi ja viinerit.
VastaaPoistaOlen nähnyt lehdettömistä varvuista valkoiseksi maalatun kranssin. Sekin oli hieno.
Kiitos!😊❤️
PoistaSemmoinen valkoinen olisikin hieno! Kiitos vinkistä!😀
Ihanaa illan jatkoa!
Hei!
VastaaPoistaNoita mustikkaviinereitä täytyy minunkin kokeilla sillä näyttävät niin herkullisiltä!!! Viimesyksynä teinkin mustikanvarvuista kranssin ja myös kanervanoksista. Mukavaa syksynodotusta sinulle <3
Kiitos!😊
PoistaHyvää syksyn odotusta sinulle myös!
Onpa kauniin näköiset leivokset. Kiitos vinkistä.
VastaaPoistaJa aivan ihana kranssi!
Kiitos paljon Kati!❤️😊
PoistaMukavaa keskiviikkoa!
Oi oi mitä leivoksia, näitä kokeilen. Onkohan nämä samoja mitä olet tehnyt aiemmin mansikasta?! Ja ihana kranssi.
VastaaPoistaKiitos!❤️😊
PoistaOlen tehnyt samoja mansikkaversioita! Nyt en vaan käyttänyt marmeladia.
Mukavaa päivän jatkoa!
Tosi nätti kranssi tulee mustikan varvuista....pitäisi itsekin jotain :)
VastaaPoistaKaunis kranssi ja yksinkertainen. Minähän niitä niin rakastan. Hyvä näköisiä leivoksia jälleen syntynyt sinulta. Liisa
VastaaPoistaKiitos Liisa!💕
Poista