Runebergintortut
150 g Rasvaa
1,5 dl Sokeria
2 Munaa
1 dl Jauhettua mantelia
1,5 dl Vehnäj.
1,5 dl Korppujauh.
1 tl Leivinj.
Kanelia ripaus
0,5 dl Kermaa
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat hyvin vatkaten.
Lisää kerma ja kuivat aineet. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 200c n. 15 min.
Koristele jäähtyneet tortut vadelmahillolla ja tomusokerikuorrutteella.
Hyvää Runebergin päivää kaikille!
Herkullisen näköisiä ja ihanat noi muffinivuoat! Kivaa Runebergin päivää myös teille!
VastaaPoistaKiitos paljon Maija!
PoistaVoi miten ihanat, kauniit ja herkulliset kuvat!♡
VastaaPoistaHyvän makunsa lisäksi myös silmänruokaa.
Mukavaa viikonloppua!
Kiitos paljon Titti!
PoistaJa hyvää viikonloppua myös sinulle!
Voi, miten ihanannäköisiä ja varmasti herkullisia Runebergin torttuja ♥ Hyvää Runebergin päivää Sinullekin, Sari ♥
VastaaPoistaKiitos paljon Krisse!
PoistaIhana idea tehdä vuokiin nuo tortut :) Herkullisen näköisiä. Itse tyydyin ostamaan kaupasta kun ei viitsi yhdelle leipoa :)
VastaaPoistaKiitos! Kaupan tortut on myös hyviä!
PoistaHyvää viikonloppua sinulle!
Tytär rakastaa Runebergin torttua, mutta eilen kahvilassa ihmetteli miksi tortussa oli lääkettä. Siinä oli kuulemma punssia mukana, ei kelvannut toiselle. Nämä sinun reseptin kelpaisi ilolla.
VastaaPoistaKivaa viikonloppua <3
Meilläkään lapset ei tykkää niistä missä on "lääkettä" lisättynä.
Poistaomatekoiset on kyllä ihan hyviä!
ihanaa viikonloppua sinulle!
Näyttävät hyviltä. Mukavaa alkavaa viikonloppua!
VastaaPoistaKiitos paljon! Ja ihanaa alkavaa viikonloppua myös sinulle!
PoistaKomppaa edellisiä. Hyvältä näyttävät ja noi vuoat sopii kuin nenä päähän.
VastaaPoistaKiitos paljon Satu! Ja hyvää viikonloppua sinulle!
PoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaKiitos reseptistä :) Taidan nyt kuitenkin sortua leipomaan näitä. Kun tässä ei ole sitä ällöä karvasmantelimönjää :D
VastaaPoistaOle hyvä vaan! Tällä ohjeella olen tehnyt monta vuotta.
PoistaMukavaa viikonloppua sinulle!
Meillä lapset tykkää vaan omatekoisista tortuista. Kyllä näitä kerran vuodessa tulee aina tehtyä. En välitä myös tuosta karvasmanteliöljystä.
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua sinulle Satu!
Aivan ihania! Itse en ole koskaan leiponut Runebergin torttuja, mutta tykkään niistä kovasti. :)
VastaaPoistaMukavaa Runebergin päivää! :)
Kiitos Johanna! Kerran vuodessa tulee tehtyä.
PoistaHyvää runeberinpäivää myös sinulle!
kiitos sitä samaa:) Voi kun olet jaksanut leipoa ihanan määrän torttuja!
VastaaPoistaVälillä on kiva leipoa! Mukavaa iltaa sinulle!
PoistaHerkullisen näköisiä leipomuksia ja kauniit vuoat! <3
VastaaPoistaKiitos paljon Mia! Ja hyvää illan jatkoa!
PoistaHerkulliselta näyttää :) Minä en pidä tortuista jos niihin on laitettu punssia, oikeastaan on tullut kammo koko torttuihin :D
VastaaPoistaKiitos Tuula! Näissä itsetehdyissä ei ole punssia. En välitä itsekään sen mausta.
PoistaMukavaa illan jatkoa sinulle!
Itse en perusta noista herkuista, ehkä sain aikoinani kondiittorikoulussa tarpeekseni aika monista herkuista mutta laskiaispullille en voi sanoa ei kiitos.
VastaaPoistaJos pitäisi valita, niin ottaisin itsekin mieluummin laskiaispullan.
PoistaMutta kyllä nämäkin maistui!
Ihanaa illan jatkoa sinulle!
Nyt jäi Runebergin tertut tekemättä. Voi, miten iloisen ja herkullisen näköisiä ovat leipomuksesi. Itse yhden Runebergin tortun söin eilen Fredrikan kunniaksi.
VastaaPoistaKivaa viikonloppua!
Kiitos Tuula!
PoistaMukavaa viikonloppua myös sinulle!