perjantai 5. helmikuuta 2016

Runebergintortut











Runebergintortut

150 g Rasvaa
1,5 dl Sokeria
2 Munaa
1 dl Jauhettua mantelia
1,5 dl Vehnäj.
1,5 dl Korppujauh.
1 tl Leivinj.
Kanelia ripaus
0,5 dl Kermaa

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat hyvin vatkaten.
Lisää kerma ja kuivat aineet. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 200c n. 15 min.
Koristele jäähtyneet tortut vadelmahillolla ja tomusokerikuorrutteella.

Hyvää Runebergin päivää kaikille!

31 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä ja ihanat noi muffinivuoat! Kivaa Runebergin päivää myös teille!

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihanat, kauniit ja herkulliset kuvat!♡
    Hyvän makunsa lisäksi myös silmänruokaa.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Titti!
      Ja hyvää viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  3. Voi, miten ihanannäköisiä ja varmasti herkullisia Runebergin torttuja ♥ Hyvää Runebergin päivää Sinullekin, Sari ♥

    VastaaPoista
  4. Ihana idea tehdä vuokiin nuo tortut :) Herkullisen näköisiä. Itse tyydyin ostamaan kaupasta kun ei viitsi yhdelle leipoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaupan tortut on myös hyviä!
      Hyvää viikonloppua sinulle!

      Poista
  5. Tytär rakastaa Runebergin torttua, mutta eilen kahvilassa ihmetteli miksi tortussa oli lääkettä. Siinä oli kuulemma punssia mukana, ei kelvannut toiselle. Nämä sinun reseptin kelpaisi ilolla.

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkään lapset ei tykkää niistä missä on "lääkettä" lisättynä.
      omatekoiset on kyllä ihan hyviä!
      ihanaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  6. Näyttävät hyviltä. Mukavaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja ihanaa alkavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  7. Komppaa edellisiä. Hyvältä näyttävät ja noi vuoat sopii kuin nenä päähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Satu! Ja hyvää viikonloppua sinulle!

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Kiitos reseptistä :) Taidan nyt kuitenkin sortua leipomaan näitä. Kun tässä ei ole sitä ällöä karvasmantelimönjää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan! Tällä ohjeella olen tehnyt monta vuotta.
      Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  11. Meillä lapset tykkää vaan omatekoisista tortuista. Kyllä näitä kerran vuodessa tulee aina tehtyä. En välitä myös tuosta karvasmanteliöljystä.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Satu!

    VastaaPoista
  12. Aivan ihania! Itse en ole koskaan leiponut Runebergin torttuja, mutta tykkään niistä kovasti. :)
    Mukavaa Runebergin päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Kerran vuodessa tulee tehtyä.
      Hyvää runeberinpäivää myös sinulle!

      Poista
  13. kiitos sitä samaa:) Voi kun olet jaksanut leipoa ihanan määrän torttuja!

    VastaaPoista
  14. Herkullisen näköisiä leipomuksia ja kauniit vuoat! <3

    VastaaPoista
  15. Herkulliselta näyttää :) Minä en pidä tortuista jos niihin on laitettu punssia, oikeastaan on tullut kammo koko torttuihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula! Näissä itsetehdyissä ei ole punssia. En välitä itsekään sen mausta.
      Mukavaa illan jatkoa sinulle!

      Poista
  16. Itse en perusta noista herkuista, ehkä sain aikoinani kondiittorikoulussa tarpeekseni aika monista herkuista mutta laskiaispullille en voi sanoa ei kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos pitäisi valita, niin ottaisin itsekin mieluummin laskiaispullan.
      Mutta kyllä nämäkin maistui!
      Ihanaa illan jatkoa sinulle!

      Poista
  17. Nyt jäi Runebergin tertut tekemättä. Voi, miten iloisen ja herkullisen näköisiä ovat leipomuksesi. Itse yhden Runebergin tortun söin eilen Fredrikan kunniaksi.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina minua!❤