lauantai 16. tammikuuta 2016

Porkkanasämpylät





Porkkanasämpylät

Ohje:

2,5 dl Vettä
2,5 dl Maitoa
2 rkl Siirappia
Suolaa 
Kuivahiivaa 1 pussi
3-4 Porkkanaa raastettuna
Sämpyläjauhoja
Vehnäjauhoja

Lämmitä neste kädenlämpöiseksi.Sekoita siirappi ja suola nesteeseen. Raasta porkkanat ja lisää sekaan. Lisää jauhot ja kuivahiiva pikkuhiljaa sekoittaen. Vaivaa taikina tasaiseksi. Jätä kohomaan
liinan alle. Leivo sämpylöitä ja kohota. Paista 225c n. 15min.






7 kommenttia:

  1. En ole itsekään aikoihin sämpylöitä tehnyt.
    Mukavaa lauantai päivää!

    VastaaPoista
  2. Oi, näyttävät herkullisilta. Täytyykin kunnostautua ja leipoa itsekin. Nyt vaan ilma on niin ihana, ei malta olla sisällä. Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ulkona on nyt kyllä ihana talvinen sää.
      Ihanaa lauantaipäivää sinulle!

      Poista
  3. Näyttävät aivan ihanilta! En ole leiponut pitkään aikaan sämpylöitä, pitäisi oikeastaan leipoa, omatehdyt on niin paljon parempia! :)
    Mukavaa lauantaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Omatekemät on parhaita.
      Hyvää lauantai iltaa sinulle!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina minua!❤