Moi!
Viime viikolla tein hyvää ja helppoa arkiruokaa. Ja ajattelin laittaa ohjeen tänne blogiin muistiin.
Kätevää, kun kaikki aineet laitetaan vuokaan ja ruoka on valmista noin tunnissa.
Riisiä ei siis tarvitse keittää, kun se kypsyy samassa vuoassa muiden aineiden kanssa.
Ohjeen löysin täältä.
Lohi-riisilaatikko:
500g Lämminsavulohta ( laitoin n.700g)
3 dl Puuroriisiä ( laitoin n. 4,5 dl)
Tuoretta tilliä
2 dl Kermaa (laitoin 3,3 dl kermaa)
2 Kananmunaa
6 dl Vettä ( vettä voi lisäillä kypsennyksen aikana, jos näyttää että tulee liian kuivaa)
Suolaa
Ripaus sokeria
Sitruunapippuria
Valkopippuria
Voita
Lisää vuokaan riisi, paloiteltu lohi, silputtu tilli ja mausteet.
Sekoita vesi, kerma ja kananmuna kulhossa ja kaada vuokaan. Sekoita aineksia vuoassa.
Laita voita nokareina lohi-riisilaatikon päälle. Paista 180 asteessa noin tunti.
Nauti!
Hyvää illan jatkoa!💙
Kiitos reseptistä! Kätevää, että riisi kypsyy uunissa. Ruoka valmistuu vaivatta, kun ei ole monia valmistusvaiheita. Hyvää viikonloppua sinulle ❤
VastaaPoistaTämä on kätevä ja helppo ohje. Ja hyvää.😀
PoistaEi vitsit, nyt näyttää superhyvältä! 😊😊
VastaaPoistaKiitos😀
PoistaLaatikkoruuat ovat arjen helpottajia ja etenkin tuollaiset, jossa vain vain heittää kaikki ainekset vuokaan ja se kypsyy uunissa kuin itsekseen.
VastaaPoistaKivaa viikonloppua!
Laatikkoruuat on hyviä arkiruokia.😀
PoistaKuulostaa herkulliselta! Kiitos vinkistä.
VastaaPoistaPirteää lokakuun jatkoa!
Kiitos.
PoistaHyvää loppu viikkoa.💕
Kuulostaa helpolta ja hyvältä! Tuohon voi upottaa vaikka tähteeksi jääneen savulohen.
VastaaPoistaMukavaa lokakuista viikonloppua ❤️
Oli kyllä helppo ja tosi hyvää.😀
PoistaHyvää lokakuun jatkoa!💕
On kiva ohje, kun laitoit riisiä. Tätä voisin tehdä meillä myös!
VastaaPoistaTämä oli hyvää ja helppo laatikkoruoka.😀
Poista