Huomenta!
Kesä on grilliruokien aikaa.
Aika usein tulee grillattua broileria. Ja niin myös eilenkin grillailtiin uimareissun jälkeen.
Grillattuja kasviksija! Kesäkurpitsaa, paprikoita ja maissia.
Löysin netistä maukkaan marinadi ohjeen broilerille ja laitan ohjeen tänne blogiini
myös. Tällä marinadilla ollaan broilerifileitä grillattu jo moneen kertaan.
Niin hyvää ja nopea valmistaa.
Marinadi ohjeen keksijä lupaa, että kaupan valmiit marinadit jää ostamatta,
kun maistat tästä herkullisesta marinasta tehtyä broilerifileitä.
Ja totta on. Tämän jälkeen meillä marinoidaan boilerit tällä ohjeella. Nam!
Hunajamarinadi broilerille:
750 g Maustamattomia broilerifileitä
Marinadi:
1 kpl Sitruunan mehu
2 rkl Juoksevaa hunajaa
1/2 dl Öljyä
2 kpl Valk.sipulin kynttä hienonnettuna
2 tl Jauhettua juustokuminaa
1 tl Jauhettua korianteria
1 tl Kurkumaa
1 tl Suolaa
1/2 tl Chilijauhetta
Ripaus must.pipp. rouhetta
1 tl Jauhettua inkivääriä
Sekoita kulhossa marinadin ainekset hyvin keskenään.
Lisää broilerifileet ja sekoita hyvin marinadin kanssa.
Laita elmukelmu päälle ja laita jääkaappiin marinoitumaan
seuraavaan päivään. Valuta fileistä ylimääräinen marinadi
pois ja grillaa kypsiksi.
Alkuperäinen ohje täältä.
Tässä broilerit marinoitumassa. Ja huomasin, että unohdin tähän satsiin laittaa tuon
korianterin. Mutta maku oli silti hyvää.
Grillataanko siellä paljon? Marinoitko sinä itse lihoja?
Tänään on vapaapäivä. Aamulla vein nuoremman tyttären juna-asemalle.
Lähtevät kaverin kanssa Linnanmäelle.
Tänään on myös äitini syntymäpäivä. Pitää siis lähteä lahja ostoksille.
Täytyy lähteä herättelemään juniori kauppaan mukaan.
Hyvää maanantai päivää!💜
Kiitos ohjeesta! Minä inhoan kaupan liemessä lilluvia lihoja ja kanoja, marinoin mielelläni itse tai sitten ostan ihan korkeintaan pintamaustettuja, tätä ohjetta täytyy kyllä kokeilla!
VastaaPoistaKannattaa kokeilla joskus!
PoistaMeillä ainakin tykätään tästä kovasti.
Kiitos vinkistä! Tätä täytyy testata!
VastaaPoistaAurinkoista viikkoa!
Ole hyvä!
PoistaAurinkoista viikkoa!
Kiitos marinointivinkistä. Ostin juuri maustamattomia br-fileitä ja kokeilen tuota ohjetta!!
VastaaPoistaOle hyvä Irma!😊
PoistaItse tehty marinadi on parasta, ilman kaiken maailman lisäaineita.
VastaaPoistaKivaa viikkoa.
Näin on!😊
PoistaKivaa viikkoa sinulle myös!
Meillä tehdään aina marinadi itse...valmiiksi maustetut eivät vaan maistu...:)
VastaaPoistaKyllä ne valmiiksi maustetut alkaa kyllästyttämään välillä.
PoistaTäytyy enempi vaan alkaa tekemään itse marinadeja!
Tulisesta ruuasta mekin tykätään. Ja chili sopiikin moneen paikkaan.
VastaaPoistaTähän marinadiin sopii varmasti myös tuore chili jos kaapista löytyy.
Mieluusti otan uusia marinadi ohjeita vastaan!😀
Grilli herkut on helppoja ja kiva, kun ei tarvitse niin paljon hellan äärellä touhuta.
Kuulostaa ja varmasti maistuu myös hyvälle grillaukset tuolla marinadilla!! Tuota pitää kyllä kokeilla..itse tykkään kovasti kaikista BBQ-mausteista ja niitä tulee omissa grillauksissa käytettyä. Oikein ihanaa alkanutta viikkoa sinne ja Onnitteluja syntymäpäivä sankarille♥
VastaaPoistaKiitos!
PoistaOn kyllä hyvää!
BBQ-mausteet on myös hyviä.
Hyvää maanantaita sinulle!
Kiitos kovasti ohjeesta, sillä kaipaan erilaisia vivahteita grillailuun, ettei ala maistumaan samalta. Hyvin herkästi sitä meinaan samaa marinadia aina laittaa menemään. Tänään grillataankin kanavartaita.
VastaaPoistaIhanaa uutta viikkoa Sari <3
Ole hyvä Tiia!
PoistaSama juttu, että haluan myös eri vivahteita grilliruokiin.
Oi! Kanavartaat kuulostaa niin hyvälle!
Ihanaa uutta viikkoa sinulle myös!💕
Juu, kyllä marinadi kannattaa ehdottomasti valmistaa itse. Saa upeita uusia makuelämyksiä ja itseäni ainakin inhottaa paksussa marinadimömmössä lilluvat valmistuotteet. Mukavaa vapaapäivää sinulle!
VastaaPoistaNäin on!
PoistaMukavaa maanantai päivää sinulle!
Pitäisi kyllä jaksaa/muistaa marinoida lihoja itse enemmän! Hyvältä kuulostavat perusainekset ainakin tässä marinadissa.
VastaaPoistaKiitos!
PoistaKiitos ohjeesta! Meillä se on isäntä, joka hoitaa grillaamiset ja marinoimiset. Ihan mahtavan näköisiä nuo kasviksetkin tuolla grillissä.
VastaaPoistaAurinkoa ja iloa viikkoon!
Ole hyvä!😊
PoistaAurinkoista päivän jatkoa!
Kuulostaa herkulliselta!
VastaaPoistaKiitos Ingi!
PoistaItse tehdyt marinadit ovat parhaita. Turhan usein sorrun valmiiksi marinoituihin pihveihin.
VastaaPoistaNäin on!
PoistaUsein tulee itsekkin sorruttua valmiisiin marinoituihin pihveihin.
Herkullisen näköistä! Ihan hirveästi ei ole tullut vielä grillailtua. Lähinnä makkaraa. Mutta broileria täälläkin tykätään laittaa. Maustamattomina ostan tai sitten pintamaustettuna. Sitten kaapista mausteita mitä milloinkin. Kasvikset on ihania grillattuna. Vartaita niistä laitellaan.
VastaaPoistaNyt rupesi tekemään kyllä mieli...
Ulkona ollaan muuten käyty paljon syömässä.
Ohje on kyllä hyvänkuulloinen!
Mukavaa iltaa! :)
Kiitos Sari!
PoistaGrillatut kasvikset on niin hyviä. Mekin välillä tehdään
vartaita.
Mukavaa illan jatkoa!😊
Tuo pitää ottaa kyllä ylös. aina tahtoo toi kana jäädä mauttomaksi. Kiitos ohjeesta.
VastaaPoistaOle hyvä Nanni!
PoistaKivaa tiistaita!
Kiitos hyvästä marinadi ohjeesta, tätä pitääkin testata....juuri yhtenä päivänä mietin että pitäisikin saada uusia marinadi ohjeita joten tää tuli kuin tilauksesta <3 Onnittelut synttärisankarittarelle <3 Iloista tiistaita <3
VastaaPoistaKiitos!
PoistaTämä maustaa broilerin hyväksi! Ollaan tykätty!
Iloista tiistaita sinulle myös!💕
Kiitettävästi on nykyään kaupoissa ei-marinoituja lihoja tarjolla ja itse tehdyt marinadit ovat parhaita kyllä.
VastaaPoistaKyllä vaan itsetehdyt on parhaita!
PoistaOn varmaan hyvää! Hunajasta tulee niin ihana makeus. Täytyy pistää kokeiluun.
VastaaPoistaHyvää sadepäivän iltaa! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com
On hyvää broileria, kun marinoi tällä.
PoistaMukavaa keskiviikkoa!
Näyttää herkulliselta.
VastaaPoistaKiitos!
PoistaIhan tässä tulee vesi kielelle noita kuvia katsellessa! TYkkään marinoida itse, cokis-marinadi on noussut viime kesinä omaksi suosikiksi, samaten viskiglaseeraus.
VastaaPoistaKiitos Hensku!
PoistaKuulostaa niin hyvälle nuo sinun marinadit!
Mukavaa keskiviikkoa!