lauantai 19. tammikuuta 2019

Kolmen sipulin kanapata





Hei ja hyvää lauantaita!
Talvella maistuu pataruuat. 
Tätä herkullista ja mehevää kanapataa ollaan tehty jo pari kertaa.
Niin hyvää! Pakko laittaa ohje tänne blogiinkin muistiin.
Ohjeen löysin täältä.

Kolmen sipulin kanapata:

Broilerin fileepihvejä
Suolaa 
Mustapippuri rouhetta
2-3 Keltasipulia
2 Valkosipulia
1 Purjo
2 rkl Tomaattipyreetä
2 prk Smetanaa
2 dl Valkoviiniä
(Vettä)
3 Laakerinlehteä
Paprikajauhetta

Paista fileepihvit paistinpannulla ja mausta. Nosta ne pataan.
Lohko sipulit. Pilko valkosipulit ja purjo pieneksi ja lisää pataan.
Lisää pataan tomaattipyre, smetana, valkoviini ja laakerinlehdet.
Lisää tarvittaessa tilkka vettä, niin että padassa olevat ainekset lähes peittyvät.
Nosta pata 180 asteiseen uuniin ja hauduta noin tunnin verran.
Tarjoile vaikka riisin kanssa ja koristele ruohosipulilla.

Herkullista viikonloppua!💚

36 kommenttia:

  1. Ja taas uusi ohje kokeiltavaksi😋😊Kiitos Sari👍😍

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa herkulliselta!
    Ehkä innostun kokeilemaan tätä;)
    Kivaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
  3. Varmasti hyvää. Nam! Näyttää todella herkulliselta!

    VastaaPoista
  4. Näyttää ihan taivaalliselta ja noilla aineksilla maistuu varmasti.
    Kiitos ohjeesta ja mukavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  5. Näyttää ihanalta.
    Hyvä ohje. Tämän voi vaikka laittaa uuniin, kun lähtee ulkoilemaan.
    Kiitos ohjeesta.
    Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Tämä on just sellainen jonka voi jättää uuniin ja lähteä ulkoilemaan.
      Hyvää viikonloppua!❤️

      Poista
  6. Upean näköinen ja varmasti makoisa pata! Kiitos!
    Lauantai-illan jatkoa!

    VastaaPoista
  7. On kyllä niin herkullisen näköistä. Kiitos Hyvää viikonloppua !

    VastaaPoista
  8. Herkullisen näköistä:)
    Mukavia ulkoilupäiviä!

    VastaaPoista
  9. Pataruoka on mitä parhainta talvipäivän ruokaa. Kiitos ohjeesta.

    VastaaPoista
  10. Täydellinen pakkaspäivän ateria!
    Kauniita hetkiä sinne valkeaan satumaahan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!
      Ihanaa uutta viikkoa sinne lämpöiseen!

      Poista
  11. Oi, näyttääpä herkulliselta!

    VastaaPoista
  12. Kiitos Suvi!
    Mukavaa uutta viikkoa!❤️

    VastaaPoista
  13. Ihanan kutsuva ruoka, joka sopii kuin nenu nassuun tälläsiin pakkaspäiviin. <3 Kivaa viikkoa Sari <3

    VastaaPoista
  14. Vesi herahti kielelle kuvia ja ohjetta katsellessa. Uuniruoat ovat niin käteviä tehdä. 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Ne on käteviä ja näin talvella pataruokia tuleekin tehtyä enempi.

      Poista
  15. Näyttää ja kuullostaa niin hyvälle!
    Tuli ihan nälkä!
    Mukavaa uutta viikkoa Sari! <3

    VastaaPoista
  16. Olipa herkullinen resepti! Pitää kokeilla! Ihania talvipäiviä <3

    VastaaPoista
  17. Ai että näyttää herkulliselta, kanapadat on mun lemppareita :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina minua!❤